Broodmes laten slijpen

Kent u dat, dat u het versgebakken brood helemaal stuk snijdt omdat uw broodmes bot is? Een broodmes slijpen is voor ons een koud kunstje. Kartels kunnen alleen perfect geslepen worden door ervaren ambachtelijke slijpers. Broodmessen zijn onze expertise!

Meld uw broodmessen en andere messen met of zonder kartels online aan en gebruik snel weer uw eigen vlijmscherpe broodmessen!
Vaak heeft u ze al binnen 3 werkdagen weer terug.

Gekartelde messen, zoals broodmessen slijpen vraagt ambacht

Om kartels te slijpen heb je een specifieke slijptechniek nodig. Slijpmachines werken meestal met vlakke oppervlakten, dit is voor reguliere messen geschikt. Maar messen met een golfsnede, zoals broodmessen, zijn een vak apart. Om alle kartels weer scherp te slijpen is handwerk nodig en speciale machines die het slijpen van kartels mogelijk maken. Zonder jarenlange ervaring lukt het nooit om kartels weer in scherpe en originele staat te slijpen. En dat is precies de reden waarom er maar weinig slijperijen zijn in Nederland die kartels slijpen. Kartels slijpen is onze expertise.

Messen met kartels, die slijpen we ook!

Broodmessen met grote kartels óf bestekmessen met kleine kartels: wij slijpen ze!

Daar waar andere slijpers alleen goed overweg kunnen met standaard messen, kunt u bij ons altijd vertrouwen op goed slijpwerk van alle soorten messen. Dus ook alle varianten kartelmessen. Van broodmessen met een grove kartel en tafelmessen met fijne kartels tot steakmessen. Zelfs zagen slijpen we! Allemaal weer scherper-dan-nieuw in een mum van tijd.

Om dit te kunnen realiseren heeft Slijperij van Hal een machinepark met wel 26 verschillende slijpmachines. En onze vakkundige slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Door onze werkwijze én ervaring, waarbij we de meeste voorwerpen ambachtelijk slijpen, kunnen we de meest uitdagende voorwerpen weer scherper-dan-nieuw slijpen. Geen kartelmes is voor ons te gek.

Ook als u andere voorwerpen heeft die een slijpbeurt kunnen gebruiken, kunt u deze meesturen. Wat dacht u van uw schilmes, de messen van uw vleesmolen of huishoudschaar? Of uw zagen en boren? Wij slijpen het allemaal. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig kunnen wij deze perfect slijpen. Met nauwkeurige precisie leveren wij een sterk staaltje ambacht! Uw broodmessen en andere voorwerpen zijn dus gegarandeerd goed toevertrouwd aan de ervaren en ambachtelijke slijpers van Slijperij Van Hal.

De slijpservice van Slijperij Van Hal in Doetinchem

U kunt uw broodmessen en andere artikelen scherp laten slijpen door ze online aan te melden en op te sturen. Of door ze naar de slijperij in Doetinchem te brengen. Voor de zakelijke klanten hebben wij ook een regionale haal- en brengservice.

OPTIE 1

De online slijpservice – verzend uw broodmessen en ander slijpwerk

In enkele eenvoudige stappen regelt u online onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft u weer perfect scherpe broodmessen in huis.

  • Gemakkelijk online aanmelden
  • Vooraf de kostenopgave
  • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

OPTIE 2

Uw broodmessen brengen naar de slijperij in Doetinchem

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woont u in de buurt of wilt u liever niet verzenden? Kom gerust uw broodmessen en ander slijpwerk brengen naar onze winkel. U kunt ze weer ophalen als uw slijpwerk klaar is. Meestal ligt uw slijpwerk de volgende dag voor u klaar.

OPTIE 3

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant en heeft u veel (brood)messen en ander slijpwerk? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente. Wekelijks halen en brengen wij slijpwerk in de regio.

Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur, en op zaterdag tussen 8:00 uur en 14:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kunt u uw (brood)messen en ander slijpwerk niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Online slijpservice

Hoe meld ik mijn slijpwerk aan?

Meld uw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijgt u een kostenopgave.

Verstuur uw slijpwerk naar ons toe en vermeld daarbij uw ordernummer of print de bestelbevestiging en stuur die mee.

Zodra wij uw slijpwerk hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, ontvangt u een betaallink waarmee u de factuur kunt voldoen.

Binnen 24 uur na uw betaling slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij uw broodmessen en eventuele andere voorwerpen weer retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer u uw broodmessen weer ontvangt.

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

Broodmessen laat u slijpen door Slijperij van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

  • Echt álles wordt bij ons geslepen
  • Wij slijpen op de honderdste mm nauwkeurig
  • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
  • Ook onze prijzen zijn scherp
  • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
  • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
  • U bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Ook broodmessen die scherper dan nieuw zijn? Meld uw messen aan!

Meld uw slijpwerk aan voor onze snelle slijpservice en ga deze week nog aan de slag met uw eigen vlijmscherpe broodmessen!