Broodmes laten slijpen

Ken je dat, dat je het versgebakken brood helemaal stuk snijdt omdat je broodmes bot is? Een broodmes slijpen is voor ons een koud kunstje. Kartels kunnen alleen perfect geslepen worden door ervaren ambachtelijke slijpers. Broodmessen zijn onze expertise!

Meld jouw broodmessen en andere messen met of zonder kartels online aan en gebruik snel weer jouw eigen vlijmscherpe broodmessen!
Vaak heb je ze al binnen 3 werkdagen weer terug.

Gekartelde messen, zoals broodmessen slijpen vraagt ambacht

Om kartels te slijpen heb je een specifieke slijptechniek nodig. Slijpmachines werken meestal met vlakke oppervlakten, dit is voor reguliere messen geschikt. Maar messen met een golfsnede, zoals broodmessen, zijn een vak apart. Om alle kartels weer scherp te slijpen is handwerk nodig en speciale machines die het slijpen van kartels mogelijk maken. Zonder jarenlange ervaring lukt het nooit om kartels weer in scherpe en originele staat te slijpen. En dat is precies de reden waarom er maar weinig slijperijen zijn in Nederland die kartels slijpen. Kartels slijpen is onze expertise.

Messen met kartels, die slijpen we ook!

Broodmessen met grote kartels óf bestekmessen met kleine kartels: wij slijpen ze!

Daar waar andere slijpers alleen goed overweg kunnen met standaard messen, kun je bij ons altijd vertrouwen op goed slijpwerk van alle soorten messen. Dus ook alle varianten kartelmessen. Van broodmessen met een grove kartel en tafelmessen met fijne kartels tot steakmessen. Zelfs zagen slijpen we! Allemaal weer scherper-dan-nieuw in een mum van tijd.

Om dit te kunnen realiseren heeft Slijperij van Hal een machinepark met wel 26 verschillende slijpmachines. En onze vakkundige slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Door onze werkwijze én ervaring, waarbij we de meeste voorwerpen ambachtelijk slijpen, kunnen we de meest uitdagende voorwerpen weer scherper-dan-nieuw slijpen. Geen kartelmes is voor ons te gek.

Ook als je andere voorwerpen hebt, die een slijpbeurt kunnen gebruiken, kun je deze meesturen. Wat dacht je van jouw schilmes, de messen van je vleesmolen of huishoudschaar? Of jouw zagen en boren? Wij slijpen het allemaal. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig kunnen wij deze perfect slijpen. Met nauwkeurige precisie leveren wij een sterk staaltje ambacht! Jouw broodmessen en andere voorwerpen zijn dus gegarandeerd goed toevertrouwd aan de ervaren en ambachtelijke slijpers van Slijperij Van Hal.

De slijpservice van Slijperij Van Hal in Doetinchem

Je kunt jouw broodmessen en andere artikelen scherp laten slijpen door ze online aan te melden en op te sturen. Of door ze naar de slijperij in Doetinchem te brengen. Voor de zakelijke klanten hebben wij ook een regionale haal- en brengservice.

OPTIE 1

De online slijpservice – verzend jouw broodmessen en ander slijpwerk

In enkele eenvoudige stappen regel je online onze slijpservice en binnen enkele dagen heb je weer perfect scherpe broodmessen in huis.

  • Gemakkelijk online aanmelden
  • Vooraf de kostenopgave
  • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kun je jouw slijpwerk weer in huis hebben!

OPTIE 2

Jouw broodmessen brengen naar de slijperij in Doetinchem

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woon je in de buurt of wil je liever niet verzenden? Kom gerust jouw broodmessen en ander slijpwerk brengen naar onze winkel. Je kunt ze weer ophalen als jouw slijpwerk klaar is. Meestal ligt jouw slijpwerk de volgende dag voor je klaar.

OPTIE 3

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant en heb je veel (brood)messen en ander slijpwerk? Dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente. Wekelijks halen en brengen wij slijpwerk in de regio.

Wil je graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kun je jouw (brood)messen en ander slijpwerk niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Online slijpservice

Hoe meld ik mijn slijpwerk aan?

Meld jouw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijg je een kostenopgave.

Via email krijg je een verzendetiket.

Verstuur jouw slijpwerk naar ons toe. Vermeld daarbij jouw ordernummer of print de bestelbevestiging en stuur die mee.

Zodra wij jouw slijpwerk hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, gaat dit naar onze slijperij.

Binnen 24 uur nadat jouw bestelling bij ons binnen is, slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij jouw broodmessen en eventuele andere voorwerpen weer retour.

Je ontvangt een track-and-trace, zo weet je precies wanneer je jouw broodmessen weer ontvangt.

Binnen 3 werkdagen kun je jouw slijpwerk weer in huis hebben!

Broodmessen laat je slijpen door Slijperij van Hal

Slijperij Van Hal is al 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

  • Echt álles wordt bij ons geslepen
  • Wij slijpen op de honderdste mm nauwkeurig
  • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
  • Ook onze prijzen zijn scherp
  • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
  • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
  • Je bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

Kun je jouw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Ook broodmessen die scherper dan nieuw zijn? Meld jouw messen aan!

Meld jouw slijpwerk aan voor onze snelle slijpservice en ga deze week nog aan de slag met je eigen vlijmscherpe broodmessen!

NU 100% GRATIS VERZENDEN!
Gebruik bij afrekenen code 777 voor 6,95 korting. Geldig bij bestellingen boven € 40,-. Verzenden, heen en terug, is hierdoor helemaal gratis.
Gebruik bij afrekenen code 777 voor 6,95 korting. Geldig bij bestellingen boven € 40,-. Verzenden, heen en terug, is hierdoor helemaal gratis.
NU 100% GRATIS VERZENDEN!