Slijpservice Doetinchem

Op zoek naar een professionele slijpservice in Doetinchem? Met al uw slijpwerk bent u van harte welkom bij Slijperij Van Hal aan de Havenstraat in Doetinchem. Wij slijpen alles vlijmscherp tot op de honderdste millimeter nauwkeurig.

Slijperij in Doetinchem, voor ál jouw slijpwerk

Slijperij Van Hal heeft een grote slijperij, voorzien van 26 verschillende machines om allerlei soorten slijpwerk mee uit te kunnen voeren. En onze vakkundige slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Door onze werkwijze én ervaring, waarbij we de meeste voorwerpen ambachtelijk slijpen, kunnen we de meest uitdagende voorwerpen weer scherper-dan-nieuw slijpen.

Messen met kartels, die slijpen we ook!
Huishoudelijk slijpwerk

Huishoudelijk slijpwerk

Waaronder messen, scharen, tondeuse kopjes, schaatsen en dartpijlen.

Industrieel slijpwerk

Industrieel slijpwerk

Alle machineonderdelen die moeten snijden, zagen, frezen of boren en worden ingezet bij het verspanen. Zo kunnen we snijbladen tot 8 meter en messen tot 4400 mm voor je slijpen. Denk ook aan kantmessen, gutsen, stansen, stempels en slagscharen. Of de industriële zagen uit zaagmachines.

Gereedschap slijpen

Wij slijpen gereedschappen voor zowel de professional als de hobby-klusser. Zagen, boren, beitels, frezen, al het gereedschap dat scherp moet zijn

Tuin- en parkmachines

Tuingereedschap slijpen

Ook al het tuingereedschap dat scherp zijn werk het beste doet, kun je bij ons laten slijpen. Heggenscharen, snoeischaren kettingzagen, grasmaaiermessen. Na onze slijpservice zijn ze weer in topconditie.

De slijpservice van Slijperij Van Hal in Doetinchem

Wil je gebruikmaken van onze slijpservice, dan kan dat op 3 manieren: het brengen van jouw slijpwerk naar onze slijperij, gebruik maken van onze regionale haal- en brengservice, of het verzenden van jouw slijpwerk.

OPTIE 1

Jouw slijpwerk brengen naar de slijperij in Doetinchem

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woon je in de buurt? Kom gerust jouw slijpwerk brengen naar onze winkel. Je kan het weer ophalen als jouw slijpwerk klaar is. Meestal ligt je slijpwerk de volgende dag voor je klaar.

OPTIE 2

Gebruikmaken van de 24-uursservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente

Onze 24-uurs haal- en brengservice is een zakelijke service die met name wordt gebruikt door horecagelegenheden en industriële bedrijven. Voor voorwerpen die te groot zijn om te versturen, gebruikt worden in productieprocessen of in grote hoeveelheden geslepen moeten.

Wil je graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kun je jouw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

OPTIE 3

De online slijpservice en het verzenden van jouw slijpwerk naar Doetinchem

In enkele eenvoudige stappen regel je online onze slijpservice en binnen enkele dagen heb je het slijpwerk weer perfect scherp in huis.

  • Gemakkelijk online aanmelden
  • Vooraf de kostenopgave
  • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kun je jouw slijpwerk weer in huis hebben!

De online slijpservice en het verzenden van jouw slijpwerk naar Doetinchem

In enkele eenvoudige stappen regel je online onze slijpservice en binnen enkele dagen heb je het slijpwerk weer perfect scherp in huis.

U klikt heel gemakkelijk uw slijpwerk bij elkaar aan de hand van categorieën en foto’s. Geef de hoeveelheid aan, zodat het systeem een prijs kan berekenen.

Verpak het slijpwerk in een stevige doos. Tip: wikkel scherpe items in een theedoek. Deze sturen wij weer mee terug. Bij bestellingen boven € 40,- betalen wij de retourzending! Zelf brengen en ophalen mag natuurlijk ook.

Zodra wij de items in huis hebben, slijpen wij ze binnen 3 werkdagen superscherp en verzenden ze netjes weer retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer uw slijpwerk weer bezorgd wordt.

Binnen 3 werkdagen kun je jouw slijpwerk weer in huis hebben!

Gebruik maken van de slijpservice van Slijperij Van Hal

Slijperij Van Hal is al 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

  • Je bent altijd welkom in de slijperij in Doetinchem
  • Echt álles wordt bij ons geslepen
  • Wij slijpen op de honderdste mm nauwkeurig
  • Ons slijpwerk is scherper dan nieuw
  • Ook onze prijzen zijn scherp te noemen
  • Wij bieden een snelle online slijpservice

Met een team slijpers die ieder meer dan 30 jaar ervaring hebben, kun je bij ons op een sterk staaltje ambacht vertrouwen! Kom gerust langs in onze winkel in Doetinchem en neem gelijk jouw slijpwerk mee.

Kun je jouw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Ook gebruik maken van onze slijpservice?

Kom met jouw slijpwerk langs in onze winkel aan de Havenstraat 55 in Doetinchem, bel 0314 32 40 49 voor de haal- en brengservice of meld jouw slijpwerk online aan en verstuur deze naar ons toe.