Tuingereedschap slijpen

Kettingzagen, heggenscharen, grasmaaiers. Al uw tuingereedschap kunt u aan onze ambachtelijke slijpers toevertrouwen.

Klein tuingereedschap meldt u eenvoudig online aan en kunt u naar ons toe verzenden. Binnen enkele dagen ontvangt u het tuingereedschap perfect geslepen weer terug.

Bent u gevestigd in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem of Twente en zakelijke klant? Bel ons dan even om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. U kunt ook altijd uw gereedschap naar onze slijperij in Doetinchem brengen.

Of kom naar de slijperij: Havenstraat 55, Doetinchem

 • Grasmaaiermes slijpen

  Grasmaaiermes slijpen incl. balanceren

  14,00 btw
  Toevoegen
 • Grasschaar slijpen

  Grasschaar slijpen

  12,50 btw
  Toevoegen
 • Handheggenschaar slijpen

  Handheggenschaar slijpen

  13,00 btw
  Toevoegen
 • Snoeischaar slijpen

  Snoeischaar slijpen

  12,00 btw
  Toevoegen
 • kettingzaag laten slijpen

  Kettingzaag slijpen

  14,00 btw
  Toevoegen
 • Takkenschaar slijpen

  Takkenschaar slijpen

  12,00 btw
  Toevoegen

Goed tuingereedschap is het halve werk

Tuingereedschap moet hard werken. Het moet stugge materialen knippen, snijden, zagen, graven… Goed tuingereedschap is het halve werk. Maar heeft u tuingereedschap dat niet scherp is, dan wordt het een zware en tijdrovende klus.

Denk aan een grasmaaier waarvan de messen niet meer maaien. Heggenscharen en snoeischaren die niet knippen maar kneuzen. Een bijl die niet meer door het hout hakt. Of een cirkelzaag die niet meer als een mes door zachte boter glijdt. Dat kost u veel extra energie.

Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen, zonder gelijk uw tuingereedschap te hoeven vervangen. Nadat uw gereedschap in handen is geweest van een van onze vakmannen presteert uw gereedschap beter-dan-nieuw!

Uw oude heggenschaar weer superscherp!

Het slijpen van alle tuingereedschappen die scherp op zijn best zijn

Dat is waar Slijperij Van Hal u graag mee van dienst is. Wij slijpen op ambachtelijke wijze alle tuingereedschappen of onderdelen van tuingereedschap die aan slijpen toe zijn.

Zo slijpen wij onder andere:

 • Kettingzagen
 • heggenscharen
 • grasmaaier messen
 • maaimessen
 • kooimaaiers
 • snoeischaren
 • tuinscharen
 • grasscharen

En nog vele andere tuingereedschappen. Zoals elektrisch tuingereedschap en tuinmachines, kantjesknippers en schoppen.

Wilt u iets anders laten slijpen dan bovengenoemde tuingereedschappen? Dat kan! Wij slijpen namelijk alles. Ook uw specialistische gereedschap, tuingereedschap, huishoudelijke voorwerpen en industrieel slijpwerk.

Uw gereedschap wordt op ambachtelijke wijze geslepen

Daar waar u bij andere slijperijen ‘nee’ krijgt te horen op de vraag of zij uw hardmetalen lintzaag, buldozermes of grondboor willen slijpen, zult u bij ons altijd een enthousiaste ‘ja, natuurlijk!’ te horen krijgen.

En dat verschil komt door onze ambachtelijke manier van slijpen. Slijperij Van Hal is uniek in zijn soort. Al sinds 1952 bestaat de slijperij. Vrijwel alle voorwerpen en tuingereedschappen slijpen wij nog steeds met de hand. In de slijperij, die inmiddels dus al bijna 70 jaar bestaat, hebben wij 26 verschillende machines staan. Een enkeling is hightech, maar de meeste uniek voor deze tijd. En dat is bewust. Door het op ambachtelijke manier slijpen met deze machines, kunnen we ieder voorwerp met precisie slijpen. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig!

Maar natuurlijk verrichten niet de machines de wonderen. Dat doen onze vakmannen. Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Zij weten precies hoe ze ieder tuingereedschap dat niet meer scherp is, weer scherper-dan-nieuw moeten slijpen. U kunt bij ons zeker op een sterk staaltje ambacht vertrouwen.

Alle soorten kettingzagen, die slijpen we ook!

Hoe u uw tuingereedschap laat slijpen bij Slijperij Van Hal

U kunt uw tuingereedschap laten slijpen door ze online aan te melden en op te sturen. Of door ze naar de slijperij in Doetinchem te brengen. Voor de zakelijke klanten hebben wij ook een regionale haal- en brengservice.

OPTIE 1

De online slijpservice – het verzenden van uw tuingereedschap

Snel en eenvoudig online het slijpen van uw tuingereedschap regelen? In enkele eenvoudige stappen regelt u online onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft u de perfect geslepen voorwerpen weer in huis. Ideaal voor wie kleinere tuingereedschappen wilt laten slijpen, maar niet gevestigd is in de regio Achterhoek, Liemers en Arnhem.

 • Gemakkelijk online aanmelden
 • Vooraf de kostenopgave
 • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kunt u uw tuingereedschap weer geslepen in huis hebben!

OPTIE 2

Uw tuingereedschap brengen naar de slijperij

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woont u in de buurt of wilt u uw tuingereedschap niet verzenden? Kom gerust uw tuingereedschap brengen naar onze winkel. U kunt ze weer ophalen als het slijpwerk klaar is. Meestal ligt uw slijpwerk de volgende dag voor u klaar.

OPTIE 3

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente. Onze haal- en brengservice is ideaal voor als u grote tuingereedschappen, kleine tuinmachines of een hele bulk zware tuingereedschappen tegelijk wilt laten slijpen. Wekelijks halen en brengen wij slijpwerk in de regio.

Wilt u gebruik maken van deze haal- en brengservice, neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 8:00 uur en 14:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kunt u uw tuingereedschap niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Online slijpservice

Hoe meld ik mijn slijpwerk aan?

Meld uw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijgt u een kostenopgave.

Verstuur uw tuingereedschap naar ons toe. Vermeld daarbij uw ordernummer of print de bestelbevestiging en stuur die mee.

Zodra wij uw slijpwerk hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, ontvangt u een betaallink waarmee u de factuur kunt voldoen.

Binnen 24 uur na uw betaling slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij uw tuingereedschap retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer u uw tuingereedschap weer ontvangt.

Binnen 3 werkdagen kunt u uw tuingereedschap weer geslepen in huis hebben!

Uw tuingereedschap laten slijpen door Slijperij Van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

 • Echt álles wordt bij ons geslepen
 • Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring
 • Wij slijpen op de honderdste millimeter nauwkeurig
 • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
 • Ook onze prijzen zijn scherp
 • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
 • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Direct online uw tuingereedschap aanmelden voor de slijperij

Meld uw slijpwerk eenvoudig aan voor onze snelle slijpservice, stuur uw tuingereedschap naar ons toe en ontvang binnen enkele werkdagen uw artikelen retour.

Liever niet opsturen? Breng uw gereedschap naar onze slijperij in Doetinchem of bel voor de haal- en brengservice in de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek.