Kartelmessen laten slijpen

Kartelmessen die scherper dan nieuw zijn, dat is een unieke slijpservice. Waarom? Omdat kartels alleen perfect geslepen kunnen worden door ervaren ambachtelijke slijpers. Kartelmessen zijn onze expertise!

Meld uw kartelmessen en bestekmessen met kartels online aan en gebruik snel weer uw eigen vlijmscherpe kartelmessen!
Vaak heeft u ze al binnen 3 werkdagen weer terug.

 • Broodmes slijpen

  Broodmes met kartel groot slijpen

  9,50 incl. BTW Kies aantal
 • Tafelmessen slijpen

  Tafelmes bestekmes met of zonder kartel slijpen

  2,90 incl. BTW Kies aantal

Kartelmessen laten slijpen vraagt ambacht

Kartels vragen een specifieke slijptechniek. Moderne slijpmachines werken met vlakke oppervlakten. Ideaal voor reguliere messen. Maar kartelmessen zijn een vak apart. Om alle kartels weer scherp te slijpen is handwerk nodig en speciale machines die het slijpen van kartels mogelijk maken. Zonder jarenlange ervaring lukt het nooit om kartels weer in scherpe en originele staat te slijpen. En dat is precies de reden waarom er maar weinig slijperijen zijn in Nederland die kartels slijpen. Kartels slijpen is specialistisch werk. En onze expertise.

Messen met kartels, die slijpen we ook!

Messen met fijne kartels, zoals broodmessen en bestek: wij slijpen ze!

Daar waar andere slijpers alleen goed overweg kunnen met standaard messen, kunt u bij ons altijd vertrouwen op goed slijpwerk van alle soorten messen. Dus ook alle varianten kartelmessen. Van bestekmessen en andere messen met fijne kartels tot broodmessen. Zelfs zagen slijpen we! Allemaal weer scherper-dan-nieuw in een mum van tijd.

Om dit te kunnen realiseren heeft Slijperij van Hal een machinepark met wel 26 verschillende slijpmachines. En onze vakkundige slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Door onze werkwijze én ervaring, waarbij we de meeste voorwerpen ambachtelijk slijpen, kunnen we de meest uitdagende voorwerpen weer scherper-dan-nieuw slijpen. Geen kartelmes is voor ons te gek.

Ook als u andere voorwerpen heeft die een slijpbeurt kunnen gebruiken, kunt u deze meesturen. Wat dacht u van uw kaasschaaf, de messen van uw keukenmachine of cutter messen? Of uw zagen en boren? Wij slijpen het allemaal. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig kunnen wij deze perfect slijpen. Met nauwkeurige precisie leveren wij een sterk staaltje ambacht! Uw kartelmessen en andere voorwerpen zijn dus gegarandeerd goed toevertrouwd aan de ervaren en ambachtelijke slijpers van Slijperij Van Hal.

De slijpservice van Slijperij Van Hal in Doetinchem

U kunt uw kartelmessen en andere scherpe voorwerken laten slijpen door ze online aan te melden en op te sturen. Of door ze naar de slijperij in Doetinchem te brengen. Voor de zakelijke klanten hebben wij ook een regionale haal- en brengservice.

OPTIE 1

De online slijpservice – verzend uw kartelmessen en ander slijpwerk

In enkele eenvoudige stappen regelt u online onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft u weer perfect scherpe kartelmessen in huis.

 • Gemakkelijk online aanmelden
 • Vooraf de kostenopgave
 • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

OPTIE 2

Uw kartelmessen brengen naar de slijperij in Doetinchem

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woont u in de buurt of wilt u liever niet verzenden? Kom gerust uw kartelmessen en ander slijpwerk brengen naar onze winkel. U kunt ze weer ophalen als uw slijpwerk klaar is. Meestal ligt uw slijpwerk de volgende dag voor u klaar.

OPTIE 3

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant en heeft u veel (kartel)messen en ander slijpwerk? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente. Wekelijks halen en brengen wij slijpwerk in de regio.

Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur, en op zaterdag tussen 8:00 uur en 14:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kunt u uw (kartel)messen en ander slijpwerk niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Online slijpservice

Hoe meld ik mijn slijpwerk aan?

Meld uw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijgt u een kostenopgave.

Verstuur uw slijpwerk naar ons toe en vermeld daarbij uw ordernummer of print de bestelbevestiging en stuur die mee.

Zodra wij uw slijpwerk hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, ontvangt u een betaallink waarmee u de factuur kunt voldoen.

Binnen 24 uur na uw betaling slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij uw kartelmessen en eventuele andere voorwerpen weer retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer u uw kartelmessen weer ontvangt.

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

Kartelmessen laat u slijpen door Slijperij van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

 • Echt álles wordt bij ons geslepen
 • Wij slijpen op de honderdste mm nauwkeurig
 • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
 • Ook onze prijzen zijn scherp
 • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
 • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
 • U bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Ook kartelmessen die scherper dan nieuw zijn? Meld uw messen aan!

Meld uw slijpwerk aan voor onze snelle slijpservice en ga deze week nog aan de slag met uw eigen vlijmscherpe kartelmessen!