Zagen slijpen

Al uw zagen kunt u aan onze ambachtelijke slijpers toevertrouwen. Meld uw zagen eenvoudig online aan, stuur ze naar ons toe en ontvang ze perfect geslepen in enkele dagen weer terug. Bent u gevestigd in de regio Achterhoek, Liemers en Arnhem? Bel ons dan even om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Of breng uw gereedschap naar onze slijperij in Doetinchem.

Goed gereedschap is het halve werk

Het spreekwoord ‘goed gereedschap is het halve werk’ geldt ook voor zagen. Iedere keer dat zagen gebruikt worden, slijten ze. De tanden van de zaag worden stomp en de zaag loopt vol met zaagsel en werkt niet goed meer.. Wat doet u als uw zagen bot zijn?

Grote kans dat u ze weggooit en een nieuw cirkelzaagblad, lintzaag of gatzaag koopt. Maar in veel gevallen zijn de zagen zeker nog niet opgebruikt. U kunt uw zagen ook laten slijpen bij Slijperij van Hal. Nadat uw zagen in handen zijn geweest van een van onze vakmannen presteren ze weer beter-dan-nieuw!

Wij slijpen uw zagen zodat ze nog een ronde meekunnen

Een stompe zaag werkt heel vervelend. Met een botte zaag kan je vrijwel geen gladde zaagsnede maken. En kost het meer moeite om door het materiaal te zagen.

Het is makkelijk om een nieuwe zaag te kopen als de oude zijn werk niet meer zo goed doet. Maar het is natuurlijk zonde om zagen weg te gooien die makkelijk geslepen kunnen worden. Door het weer slijpen van uw gereedschappen kunnen deze langer ingezet worden. Dit levert direct een flinke kostenbesparing op.

Nieuwe zagen als alternatief

Zijn uw zagen echt versleten en niet meer te repareren? In de winkel bij onze slijperij verkopen wij ook gereedschappen, waaronder hardmetalen-, hss-, segmentzaagbladen, lintzagen en gatzagen. Bij ons vindt u kwaliteitsgereedschap van de betere topmerken. Uiteraard voor een scherpe prijs, zoals u van ons gewend bent

dozen/gatenboor slijpen

Welke zagen kan Slijperij van Hal voor mij slijpen?

Slijperij van Hal kan al uw zagen voor u slijpen met de gewenste tandvorm, eventueel variabele tandsteek, met groepsvertanding. Voor zowel hout, kunststof of metaal.

Zo slijpen wij:

 • hardmetaalzaagbladen
 • hss zaagbladen
 • diamantzagen
 • cv (brandhout) zaagbladen
 • gatzagen
 • lintzagen
 • zaagkettingen

Staat uw type zaag er niet tussen? Neem contact met ons op om te vragen of we uw zaag ook kunnen slijpen. Waarschijnlijk is het antwoord ‘ja!’ Wij slijpen namelijk alles.

Uw zaagbladen worden op een hightech slijpmachine geslepen

Alle zagen worden bij binnenkomst eerst gecontroleerd op scheuren en breuken. Cirkelzaagbladen worden geslepen op een hightech slijpmachine. met 6 CNC gestuurde assen. Diverse andere zagen worden deels door verschillende slijpmachines geslepen in combinatie met handwerk. Slijperij Van Hal is daarin uniek in zijn soort.  In de slijperij, die nu zo’n 70 jaar bestaat, hebben wij 26 verschillende machines staan. Een enkele is hightech, maar de meeste zijn uniek voor deze tijd. En dat is bewust. Door op ambachtelijke manier te slijpen met deze machines, kunnen we ieder voorwerp met precisie slijpen. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig!

Maar natuurlijk verrichten niet de machines de wonderen. Dat doen onze vakmannen. Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Zij weten precies hoe ze ieder gereedschap, dat niet meer scherp is, weer scherper-dan-nieuw moeten slijpen. U kunt bij ons vertrouwen op een sterk staaltje ambacht.

Zijn uw zaagbladen echt aan vervanging toe, omdat ze gescheurd zijn of al te vaak geslepen? In de winkel bij onze slijperij verkopen wij ook verspanende gereedschappen, zoals hardmetalen en hss zaagbladen. Bij ons vindt u kwaliteitsgereedschap van de beste topmerken. Uiteraard voor een scherpe prijs, zoals u van ons gewend bent.

Lintzagen, die slijpen we ook!
Lintzagen laten slijpen

Hoe u uw zagen laat slijpen bij Slijperij Van Hal

U kunt uw zagen laten slijpen door ze online aan te melden en te verzenden. Of u kunt uw zagen naar de slijperij in Doetinchem brengen. Bent u een zakelijke klant uit de regio Achterhoek, Liemers of Arnhem? Dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice.

OPTIE 1

Uw zagen en ander slijpwerk brengen naar de slijperij

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woont u in de buurt of wilt u uw gereedschap liever niet verzenden? Kom gerust uw zagen en andere gereedschappen brengen naar onze winkel. U kunt ze weer ophalen als het slijpwerk klaar is. Meestal ligt uw slijpwerk de volgende dag voor u klaar.

OPTIE 2

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant? Onze haal- en brengservice is ideaal voor als u grote gereedschappen of een hele bulk zware gereedschappen tegelijk wilt laten slijpen. Wekelijks halen en brengen wij gereedschappen in de regio.

Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 8:00 uur en 14:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kunt u uw gereedschap niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

OPTIE 3

De online slijpservice – het verzenden van uw gereedschap

Snel en eenvoudig online het slijpen van uw zagen regelen? In enkele eenvoudige stappen regelt u onze slijpservice en binnen een paar dagen heeft u de perfect geslepen voorwerpen weer in huis.

Gemakkelijk online aanmelden.

Vooraf de kostenopgave.

Binnen 3-5 werkdagen kunt u uw gereedschap weer in huis hebben!

Online slijpservice

Hoe meld ik mijn slijpwerk aan?

Meld uw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijgt u een kostenopgave.

Verzorg de betaling en volg de verpakkingsinstructies op.

Stuur uw zagen naar ons toe.

Binnen 24 uur na uw betaling slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij uw zagen retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer u uw gereedschap weer ontvangt.

Binnen 3-5 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

Uw zagen laten slijpen door Slijperij Van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

 • Wij slijpen echt álles
 • Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring
 • Wij slijpen op de honderdste millimeter nauwkeurig
 • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
 • Ook onze prijzen zijn scherp
 • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
 • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
 • U bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

 

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Direct online uw zagen aanmelden voor de slijperij

Meld uw slijpwerk eenvoudig aan voor onze snelle slijpservice, stuur ze naar ons toe en ontvang binnen enkele werkdagen uw artikelen retour.

Liever niet opsturen? Breng uw gereedschap naar onze slijperij in Doetinchem of bel voor de haal- en brengservice in de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek.