Tafelmessen laten slijpen

Hebt u ook moeite om uw biefstuk of speklapje in stukjes te snijden? Zonder scherp mes wordt snijden van een stuk vlees een vervelend werkje. Tafelmessen die scherper dan nieuw zijn, dat is een unieke slijpservice. Waarom? Omdat bij het slijpen van elk tafelmes rekening wordt gehouden met de kwaliteit en het type tafelmes, door ervaren ambachtelijke slijpers. In tafelmessen, zowel met kartels als glad geslepen zijn wij gespecialiseerd!

Meld uw tafelmessen online aan en gebruik snel weer uw eigen vlijmscherpe tafelmessen!
Vaak heeft u ze al binnen 3 werkdagen weer terug.

Tafelmessen slijpen vraagt ambacht

Tafelmessen, dinermessen, bestekmessen of steakmessen zijn verschillende benamingen voor messen, die u gebruikt bij de maaltijden. Deze tafelmessen zijn er in allerlei soorten en maten. Het lemmet, dit is het snijgedeelte, is glad geslepen of voorzien van kartels. Een tafelmes met een gladde snede snijdt zuiver door onder andere groente, aardappels en een zacht stukje vlees. Met een gekartelde snede snijd je gemakkelijker brood, stevig vlees zoals biefstuk, steak of bijvoorbeeld een meloen. De kwaliteit van het soort metaal van het meslemmet en de soort snede bepaalt de scherpte van het mes. En hoelang je mes scherp blijft. Elk tafelmes vraagt zijn eigen slijpbehandeling, waarbij rekening wordt gehouden met de kwaliteit en het type mes. Hiervoor gebruiken we speciale slijpmachines in combinatie met handwerk, zodat er zo min mogelijk van het lemmet wordt geslepen. Beschadigingen in uw mes kunnen vaak, in overleg, eruit gehaald worden. Het is ook meestal mogelijk om uw glad geslepen tafelmessen te voorzien van kartels. Tafelmessen voorzien van kartels worden minder snel bot, dan glad geslepen messen.

 • Tafelmessen slijpen

  Tafelmes bestekmes met of zonder kartel slijpen

  2,90 incl. BTW Kies aantal

Tafelmessen met een glad geslepen lemmet of lemmet voorzien van kartels, wij slijpen ze!

Voor het slijpen van alle soorten messen kunt u vertrouwen op ons vakmanschap. Naast alle messen met een glad geslepen lemmet, slijpen wij ook alle varianten kartelmessen. Van bestekmessen, steakmessen tot broodmessen. Zelfs zagen slijpen we! Allemaal weer scherper-dan-nieuw in een mum van tijd.

Om dit te kunnen realiseren heeft Slijperij van Hal een machinepark met wel 26 verschillende slijpmachines. En onze vakkundige slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Door onze werkwijze én ervaring, waarbij we de meeste voorwerpen ambachtelijk slijpen, kunnen we de meest uitdagende voorwerpen weer scherper-dan-nieuw slijpen. Geen tafelmes is voor ons te gek.

Ook als u andere voorwerpen heeft die een slijpbeurt kunnen gebruiken, kunt u deze meesturen. Wat dacht u van uw schilmes, snoeischaar en handheggenschaar? Of uw zagen en boren? Wij slijpen het allemaal. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig kunnen wij deze perfect slijpen. Met nauwkeurige precisie leveren wij een sterk staaltje ambacht! Uw tafelmessen en andere voorwerpen zijn dus gegarandeerd goed toevertrouwd aan de ervaren en ambachtelijke slijpers van Slijperij Van Hal.

De slijpservice van Slijperij Van Hal in Doetinchem

U kunt uw tafelmessen en andere scherpe voorwerpen laten slijpen door ze online aan te melden en op te sturen. Of door ze naar de slijperij in Doetinchem te brengen. Voor de zakelijke klanten hebben wij ook een regionale haal- en brengservice.

OPTIE 1

De online slijpservice – verzend uw tafelmessen en ander slijpwerk

In enkele eenvoudige stappen regelt u online onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft u weer perfect scherpe tafelmessen in huis.

 • Gemakkelijk online aanmelden
 • Vooraf de kostenopgave
 • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

OPTIE 2

Uw tafelmessen brengen naar de slijperij in Doetinchem

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woont u in de buurt of wilt u liever niet verzenden? Kom gerust uw tafelmessen en ander slijpwerk brengen naar onze winkel. U kunt ze weer ophalen als uw slijpwerk klaar is. Meestal ligt uw slijpwerk de volgende dag voor u klaar.

OPTIE 3

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant en heeft u veel (tafel)messen en ander slijpwerk? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente. Wekelijks halen en brengen wij slijpwerk in de regio.

Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur, en op zaterdag tussen 8:00 uur en 14:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kunt u uw (tafel)messen en ander slijpwerk niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Online slijpservice

Hoe meld ik mijn slijpwerk aan?

Meld uw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijgt u een kostenopgave.

Verstuur uw slijpwerk naar ons toe en vermeld daarbij uw ordernummer of print de bestelbevestiging en stuur die mee.

Zodra wij uw slijpwerk hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, ontvangt u een betaallink waarmee u de factuur kunt voldoen.

Binnen 24 uur na uw betaling slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij uw tafelmessen en eventuele andere voorwerpen weer retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer u uw tafelmessen weer ontvangt.

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

Tafelmessen laat u slijpen door Slijperij van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

 • Echt álles wordt bij ons geslepen
 • Wij slijpen op de honderdste mm nauwkeurig
 • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
 • Ook onze prijzen zijn scherp
 • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
 • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
 • U bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Ook tafelmessen die scherper dan nieuw zijn? Meld uw messen aan!

Meld uw slijpwerk aan voor onze snelle slijpservice en ga deze week nog aan de slag met uw eigen vlijmscherpe tafelmessen!