Tafelmessen laten slijpen

Heb je ook moeite om je biefstuk of speklapje in stukjes te snijden? Zonder scherp mes wordt snijden van een stuk vlees een vervelend werkje. Tafelmessen die scherper dan nieuw zijn, dat is een unieke slijpservice. Waarom? Omdat bij het slijpen van elk tafelmes rekening wordt gehouden met de kwaliteit en het type tafelmes, door ervaren ambachtelijke slijpers. In tafelmessen, zowel met kartels als glad geslepen zijn wij gespecialiseerd!

Meld jouw tafelmessen online aan en gebruik snel weer jouw eigen vlijmscherpe tafelmessen!
Vaak heb je ze al binnen 3 werkdagen weer terug.

Tafelmessen slijpen vraagt ambacht

Tafelmessen, dinermessen, bestekmessen of steakmessen zijn verschillende benamingen voor messen, die je gebruikt bij de maaltijden. Deze tafelmessen zijn er in allerlei soorten en maten. Het lemmet, dit is het snijgedeelte, is glad geslepen of voorzien van kartels. Een tafelmes met een gladde snede snijdt zuiver door onder andere groente, aardappels en een zacht stukje vlees. Met een gekartelde snede snijd je gemakkelijker brood, stevig vlees zoals biefstuk, steak of bijvoorbeeld een meloen. De kwaliteit van het soort metaal van het meslemmet en de soort snede bepaalt de scherpte van het mes. En hoelang je mes scherp blijft. Elk tafelmes vraagt zijn eigen slijpbehandeling, waarbij rekening wordt gehouden met de kwaliteit en het type mes. Hiervoor gebruiken we speciale slijpmachines in combinatie met handwerk, zodat er zo min mogelijk van het lemmet wordt geslepen. Beschadigingen in jouw mes kunnen vaak, in overleg, eruit gehaald worden. Het is ook meestal mogelijk om jouw glad geslepen tafelmessen te voorzien van kartels. Tafelmessen voorzien van kartels worden minder snel bot, dan glad geslepen messen.

 • Tafelmes bestekmes mét kartel slijpen

  3,25 incl. BTW Kies aantal

Tafelmessen met een glad geslepen lemmet of lemmet voorzien van kartels, wij slijpen ze!

Voor het slijpen van alle soorten messen kun je vertrouwen op ons vakmanschap. Naast alle messen met een glad geslepen lemmet, slijpen wij ook alle varianten kartelmessen. Van bestekmessen, steakmessen tot broodmessen. Zelfs zagen slijpen we! Allemaal weer scherper-dan-nieuw in een mum van tijd.

Om dit te kunnen realiseren heeft Slijperij van Hal een machinepark met wel 26 verschillende slijpmachines. En onze vakkundige slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Door onze werkwijze én ervaring, waarbij we de meeste voorwerpen ambachtelijk slijpen, kunnen we de meest uitdagende voorwerpen weer scherper-dan-nieuw slijpen. Geen tafelmes is voor ons te gek.

Ook als je andere voorwerpen hebt, die een slijpbeurt kunnen gebruiken, kun je deze meesturen. Wat dacht je van jouw schilmes, snoeischaar en handheggenschaar? Of jouw zagen en boren? Wij slijpen het allemaal. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig kunnen wij deze perfect slijpen. Met nauwkeurige precisie leveren wij een sterk staaltje ambacht! Jouw tafelmessen en andere voorwerpen zijn dus gegarandeerd goed toevertrouwd aan de ervaren en ambachtelijke slijpers van Slijperij Van Hal.

De slijpservice van Slijperij Van Hal in Doetinchem

Je kunt jouw tafelmessen en andere scherpe voorwerpen laten slijpen door ze online aan te melden en op te sturen. Of door ze naar de slijperij in Doetinchem te brengen. Voor de zakelijke klanten hebben wij ook een regionale haal- en brengservice.

OPTIE 1

De online slijpservice – verzend jouw tafelmessen en ander slijpwerk

In enkele eenvoudige stappen regel je online onze slijpservice en binnen enkele dagen heb je weer perfect scherpe tafelmessen in huis.

 • Gemakkelijk online aanmelden
 • Vooraf de kostenopgave
 • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kun je jouw slijpwerk weer in huis hebben!

OPTIE 2

Jouw tafelmessen brengen naar de slijperij in Doetinchem

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woon je in de buurt of wil je liever niet verzenden? Kom gerust jouw tafelmessen en ander slijpwerk brengen naar onze winkel. Je kunt ze weer ophalen als jouw slijpwerk klaar is. Meestal ligt jouw slijpwerk de volgende dag voor je klaar.

OPTIE 3

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant en heb je veel (tafel)messen en ander slijpwerk? Dan kun je gebruikmaken van onze haal- en brengservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente. Wekelijks halen en brengen wij slijpwerk in de regio.

Wil je graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kun je jouw (tafel)messen en ander slijpwerk niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Online slijpservice

Hoe meld ik mijn slijpwerk aan?

Meld jouw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijg je een kostenopgave.

Verzorg de betaling en verstuur jouw slijpwerk naar ons toe en vermeld daarbij jouw ordernummer of print de bestelbevestiging en stuur die mee.

Zodra jouw slijpwerk bij ons aangekomen is, controleren wij deze. Daarna gaat jouw slijpwerk naar de slijperij.

Binnen 24 uur na binnenkomst, slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij jouw tafelmessen en eventuele andere voorwerpen weer retour.

Je ontvangt een track-and-trace, zo weet je precies wanneer je jouw tafelmessen weer ontvangt.

Binnen 3 werkdagen kun je jouw slijpwerk weer in huis hebben!

Tafelmessen laat je slijpen door Slijperij van Hal

Slijperij Van Hal is al 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

 • Echt álles wordt bij ons geslepen
 • Wij slijpen op de honderdste mm nauwkeurig
 • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
 • Ook onze prijzen zijn scherp
 • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
 • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
 • Je bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

Kun je jouw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Ook tafelmessen die scherper dan nieuw zijn? Meld jouw messen aan!

Meld jouw slijpwerk aan voor onze snelle slijpservice en ga deze week nog aan de slag met jouw eigen vlijmscherpe tafelmessen!