Vakkundig geslepen, snel klaar!

Kantmessen slijpen

Weer als nieuw!

Lijkt het alsof het kantmes van jouw machine toe is aan vervanging? Laat jouw kantmes slijpen door Van Hal. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw messen er weer als nieuw uitzien en met het juiste onderhoud weer jarenlang mee kunnen gaan.

100% nauwkeurig

Kantmes slijpen is vakwerk. Zelfs een kleine afwijking in de hoogte, die met het blote oog niet zichtbaar is, zorgt al voor problemen. Het slijpen van kantmessen is een precieze taak. Een die je prima aan Slijperij Van Hal over kunt laten. Wij voldoen aan al jouw kwaliteitseisen en gaan precies te werk. Uiteraard kan aan alle hoeken ook een een radius naar wens worden geslepen.

Profiteer van ons oplossend vermogen

Dankzij ons zelf ontworpen meetsysteem is het ook mogelijk om messen te slijpen die langer zijn dan 3 meter. In combinatie met onze ervaring zijn bijna alle lengtes mogelijk. Het is niet voor niets dat andere slijperijen opdrachten aan ons uitbesteden.

Daarnaast zijn wij ook in staat om dingen te slijpen die eigenlijk (nog) niet bestaan. Wij denken met je mee en proberen altijd een passende oplossing te vinden voor jouw probleem.

Snelle service

Bij Slijperij Van Hal hoef je niet 3 weken te wachten. In onze werkplaats hebben wij de veelvoorkomende slijpstenen beschikbaar. Op afspraak kunnen wij zelfs een 24-uurs service leveren. Bel voor de mogelijkheden.

Onderhoudstips voor kantmessen

  • Kleine beschadigingen kunnen grote gevolgen hebben
  • Pas op dat er geen deuken komen in het radius
  • Gooi nooit met jouw kantmessen, leg ze voorzichtig weg
  • Leg geen andere voorwerpen op jouw kantmessen
  • Kortom: behandel jouw kantmessen alsof zij van glas zijn gemaakt
Zeker weten!
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • 24-uurs service op afspraak
  • Dé slijperij in de Achterhoek
  • Op honderdste mm nauwkeurig
  • Minimale afname
Tuin- en parkmachines
Tuinmachineshop

bekijk ons volledige assortiment online!

In onze Doetinchemse showroom kunt u ons complete aanbod in tuin- en parkmachines in levenden lijve bekijken. Wilt u zich liever eerst online oriënteren? Bezoek dan onze online tuinmachineshop. U treft er de betere machines, waaronder ook een uitgebreid assortiment handige accumachines.

NU 100% GRATIS VERZENDEN!
Gebruik bij afrekenen code 777 voor 6,95 korting. Geldig bij bestellingen boven € 40,-. Verzenden, heen en terug, is hierdoor helemaal gratis.
Gebruik bij afrekenen code 777 voor 6,95 korting. Geldig bij bestellingen boven € 40,-. Verzenden, heen en terug, is hierdoor helemaal gratis.
NU 100% GRATIS VERZENDEN!