voor de deur parkeren!

Over Slijperij van Hal

Meer dan 70 jaar ervaring. … trouwe medewerkers. Ambachtelijk handwerk. En scherpe prijzen. Slijpen kunnen wij als de beste. Dit doen wij snel, nauwkeurig en met veel gevoel.

Van Hal is echter meer dan een slijperij. Vanuit een passie voor het sleutelen aan tuin- en parkmachines, zijn wij deze in 1975 gaan verkopen en onderhouden. In onze (online) winkel vind je dan ook een ruim assortiment tuin & parkmachines van geselecteerde topmerken.

Voor onze klanten, of je nu een bedrijf of particulier bent, willen wij alleen het allerbeste.

Onze trots

Ben je nog niet in onze showroom geweest? Kom dan vooral eens langs. Onze showroom bevat een groot assortiment tuinmachines en gereedschap. Van heggescharen en grasmaaiers tot de nieuwste accu tuinmachines en gereedschap voor de hout- en metaalindustrie, zoals zaagbladen, boren, bovenfrezen en meer.

Wil je dat wij ook jouw messen of scharen slijpen? Neem deze dan direct mee. In onze werkplaats vindt het echte werk plaats. Hier slijpen wij niet alleen jouw schaatsen of repareren wij jouw gereedschap. Ook worden hier voor onze industriële klanten de kantmessen van wel 8 meter lang geslepen. Bij Van Hal kan het allemaal.

Zeker weten!
  • HAAL- EN BRENGSERVICE
  • MAAIGARANTIE
  • EEN EERLIJK ADVIES
  • GRATIS PARKEREN
  • MET EEN GLIMLACH
Openingstijden

maandag t/m vrijdag

8:00 – 12:15 & 12:45 – 17:00 uur

Of op afspraak

KvK: 55147968
Btw: NL001.387.934.B36

medewerkers_full
Onze medewerkers

Vakmensen van Van Hal!

Toegewijde dames en heren die klantvriendelijkheid combineren met nuchterheid en professionaliteit, dat zijn onze medewerkers. Altijd in voor een praatje en continu op zoek naar de beste oplossing voor jouw vraagstuk.