Cirkelzaagblad laten slijpen

Bij het zagen van materialen, zoals bijvoorbeeld hout, metaal of kunststof, komt het aan op precisie. Een cirkelzaagblad werkt op zijn best als deze goed scherp is en past bij het materiaal dat u bewerkt. Het blad van uw cirkelzaag slijpen kunt u aan onze ambachtelijke slijpers toevertrouwen. Meld uw cirkelzaagblad eenvoudig online aan, stuur hem ons toe en ontvang hem perfect geslepen in enkele dagen weer terug. Bent u zakelijk gevestigd in de regio Achterhoek, Liemers en Arnhem? Bel ons dan even om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Of breng uw gereedschap naar onze slijperij in Doetinchem.

Een scherp cirkelzaagblad is het halve werk

Goed gereedschap is het halve werk, dat gezegde kent iedereen. Maar wat als dat niet meer zo is? Wat als uw dure zaagmachine niet meer zaagt zoals in het begin? Het materiaal gaat splinteren of er ontstaan brandvlekken op het materiaal.  Merkt u dat u extra druk moet oefenen om door bijvoorbeeld het hout heen te komen? En wat als uw cirkelzaag vastslaat in een groot stuk hout?

Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen, zonder gelijk uw cirkelzaagblad te moeten vervangen. Nadat uw cirkelzaagblad in handen is geweest van een van onze vakmannen, presteert hij weer beter-dan-nieuw!

 • HW Hardmetaal Zagen slijpen (hout)

  14,5244,04 incl. BTW Opties selecteren

Welke cirkelzaagbladen kunnen geslepen worden?

Alle cirkelzaagbladen van bijvoorbeeld de merken Stehle, Makita, Festool, Bosch, Widia, Leitz, Oertli, enz. voor hout, kunststof, aluminium of metaal kunnen wij voor u slijpen.

Bijvoorbeeld:

 • Hardmetalen cirkelzaagbladen kunnen in nagenoeg alle tandvormen, zoals wisseltand, groepsvertanding, trapeziumtand geslepen worden. hebt u bij het zagen een spijker of stuk ijzer geraakt en zijn daarbij één of meerdere tanden beschadigd? dan kunnen er nieuwe tanden in gesoldeerd worden.
 • HSS cirkelzaagbladen (metaal) of segmentcirkelzaagbladen kunnen geslepen of opnieuw vertand worden.
 • Diamantzaagbladen
 • CV zaagbladen of brandhoutzagen

Wanneer moet ik mijn cirkelzaag laten slijpen?

Zelfs een cirkelzaagblad van de allerbeste kwaliteit verslijt een keer. Een botte cirkelzaag werkt niet optimaal en kan zelfs gevaarlijk zijn. Daarom is het belangrijk om uw cirkelzaagblad goed te onderhouden. U kunt hem het beste laten slijpen als uw cirkelzaag:

 • niet vanzelf door het materiaal heen trekt, maar u kracht moet zetten om hem te laten zagen
 • in plaats van grove spanen materiaal, fijn zaagsel of stof maakt
 • goed gesmeerd en juist gemonteerd is, maar toch rook ontwikkelt in de zaagsnede
 • het materiaal gaat splinteren
 • bij het zagen er brandvlekken op het materiaal ontstaan

Bovenstaande voorbeelden zijn een duidelijke aanwijzing dat uw cirkelzaag niet meer goed scherp is. U kunt uw cirkelzaag laten slijpen door een ambachtelijke slijper van Slijperij van Hal.

Precisie en slijpwijze zorgen voor een optimale zaagkwaliteit en hoge standtijd van uw gereedschap.

 • HW Hardmetaal Zagen slijpen (hout)

  14,5244,04 incl. BTW Opties selecteren

cirkelzaag slijpen

Uw cirkelzaagblad laten slijpen bij Slijperij Van Hal: hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Slijperij van Hal slijpen wij uw cirkelzaagbladen vakkundig en precies zo, dat hij weer zo scherp is als toen u hem kocht. Of zelfs scherper! Uw cirkelzaagblad slijpen wij met een hightech slijpmachine, uitgerust met 6 CNC gestuurde assen.

Daarmee kunnen wij uw cirkelzaagbladen met alle soorten vertandingen slijpen. Doordat wij precies te werk gaan zorgen wij ervoor dat de tanden allemaal in precies de goede hoek geslepen worden. Een must om de zaag weer makkelijk door het materiaal te laten glijden, zodat u veilig en prettig kunt werken met de cirkelzaagmachine.

Bij Slijperij van Hal houden we niet van half werk. Daarom controleren we bij cirkelzaagbladen ook altijd de rug, zodat deze ook de goede hoogte heeft. Indien noodzakelijk wordt de rug van het zaagblad ook geslepen, zodat het zaagblad goed blijft zagen, en u geen stof zaagt.

Nieuw cirkelzaagblad als alternatief

Zijn er veel tanden beschadigd en is opnieuw tanden inlassen niet rendabel. Of is uw cirkelzaagblad te vaak geslepen of krom, doordat het blad te heet geworden is met het zagen? Bij onze slijperij verkopen wij ook gereedschappen, waaronder cirkelzaagbladen voor verschillende materialen. Neem contact met ons op voor advies, zodat u een cirkelzaagblad aanschaft, passend bij het materiaal, dat u wil zagen. Bij ons vindt u kwaliteitsgereedschap van de betere topmerken. Uiteraard voor een scherpe prijs, zoals u van ons gewend bent.

Uw cirkelzaag wordt op hightech wijze geslepen

Daar waar u bij andere slijperijen ‘nee’ krijgt te horen op de vraag of zij uw cirkelzaagblad of ander specialistisch gereedschap willen slijpen, krijgt u bij ons altijd een enthousiaste ‘ja, natuurlijk!’ te horen.

En dat verschil komt door onze ambachtelijke manier van slijpen. Slijperij Van Hal is uniek in zijn soort. Al sinds 1952 bestaat de slijperij. Vrijwel alle voorwerpen en gereedschappen slijpen wij nog steeds met de hand. In de slijperij, die inmiddels dus al bijna 70 jaar bestaat, hebben wij 26 verschillende machines staan. Een enkeling is hightech, maar de meeste uniek voor deze tijd. En dat is bewust. Door op een ambachtelijke manier te slijpen met deze machines, kunnen wij ieder voorwerp met precisie slijpen.

Uw cirkelzaagblad wordt op een hightech cnc gestuurde slijpmachine geslepen. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig!

Maar natuurlijk verrichten niet de machines de wonderen. Dat doen onze vakmannen. Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Zij weten precies hoe ze ieder gereedschap dat niet meer scherp is, weer scherper-dan-nieuw moeten slijpen. U kunt bij ons vertrouwen op een sterk staaltje ambacht.

Metaalzagen, die slijpen we ook!

cirkelzaag laten slijpen

Cirkelzaagblad laten slijpen

De slijpservice van Slijperij van Hal

U kunt uw cirkelzaagbladen en ander gereedschap laten slijpen door hem online aan te melden en te verzenden. Of u kunt uw cirkelzaagblad naar de slijperij in Doetinchem brengen. Bent u een zakelijke klant uit de regio Achterhoek, Liemers of Arnhem? Dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice.

OPTIE 1

Uw cirkelzaag brengen naar de slijperij

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woont u in de buurt of wilt u uw cirkelzaag niet verzenden? Kom gerust uw cirkelzaag en eventueel ander slijpwerk brengen naar onze winkel. U kunt ze weer ophalen als het slijpwerk klaar is. Meestal ligt uw geslepen gereedschap de volgende dag voor u klaar.

OPTIE 2

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Bent u een zakelijke klant? Onze haal- en brengservice is ideaal voor als u grote gereedschappen of een hele bulk zware gereedschappen tegelijk wilt laten slijpen. Wekelijks halen en brengen wij gereedschappen in de regio.

Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 8:00 uur en 14:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kunt u uw gereedschap niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

OPTIE 3

De online slijpservice – verzend uw slijpwerk

In enkele eenvoudige stappen regelt u online onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft u weer perfect scherpe messen in huis.

 • Gemakkelijk online aanmelden
 • Vooraf de kostenopgave
 • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

Online slijpservice - het verzenden van uw cirkelzaag.

Snel en eenvoudig online het slijpen van uw cirkelzaag regelen? In enkele eenvoudige stappen regelt u onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft uw cirkelzaag en eventuele andere gereedschappen weer in huis.

Meld uw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijgt u een kostenopgave.

Verzorg de betaling en volg de verpakkingsinstructies op.

Stuur uw cirkelzaag naar ons toe.

Binnen 24 uur na uw betaling slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij uw cirkelzaagblad retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer u uw cirkelzaag weer ontvangt.

Binnen 3-5 werkdagen kunt u uw cirkelzaag weer in huis hebben!

Uw cirkelzaag laten slijpen door slijperij Van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

 • Wij slijpen echt álles!
 • Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring
 • Wij slijpen op de honderdste millimeter nauwkeurig
 • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
 • Ook onze prijzen zijn scherp
 • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
 • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
 • U bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

cirkelzaag laten slijpen

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Direct online uw gereedschap aanmelden voor de slijperij

Meld uw cirkelzaag eenvoudig aan voor onze snelle slijpservice, stuur hem naar ons toe en ontvang hem binnen enkele werkdagen weer retour.

Liever niet opsturen? Breng uw cirkelzaag naar onze slijperij in Doetinchem of bel voor de haal- en brengservice in de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek.