Cirkelzaagblad laten slijpen

Bij het zagen van materialen, zoals bijvoorbeeld hout, metaal of kunststof, komt het aan op precisie. Een cirkelzaagblad werkt op zijn best als deze goed scherp is en past bij het materiaal dat je bewerkt. Het blad van jouw cirkelzaag slijpen kun je aan onze ambachtelijke slijpers toevertrouwen. Meld jouw cirkelzaagblad eenvoudig online aan, stuur hem ons toe en ontvang hem perfect geslepen in enkele dagen weer terug. Ben je zakelijk gevestigd in de regio Achterhoek, Liemers en Arnhem? Bel ons dan even om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. Of breng jouw gereedschap naar onze slijperij in Doetinchem.
https://www.high-endrolex.com/14

Een scherp cirkelzaagblad is het halve werk

Goed gereedschap is het halve werk, dat gezegde kent iedereen. Maar wat als dat niet meer zo is? Wat als jouw dure zaagmachine niet meer zaagt zoals in het begin? Het materiaal gaat splinteren of er ontstaan brandvlekken op het materiaal.  Merk je dat je extra druk uit moet oefenen om door bijvoorbeeld het hout heen te komen? En wat als jouw cirkelzaag vastslaat in een groot stuk hout?

Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen, zonder gelijk jouw cirkelzaagblad te moeten vervangen. Nadat jouw cirkelzaagblad in handen is geweest van een van onze vakmannen, presteert hij weer beter-dan-nieuw!

 • HW Hardmetaal Zagen slijpen (hout)

  14,5244,04 incl. BTW Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Welke cirkelzaagbladen kunnen geslepen worden?

Alle cirkelzaagbladen van bijvoorbeeld de merken Stehle, Makita, Festool, Bosch, Widia, Leitz, Oertli, enz. voor hout, kunststof, aluminium of metaal kunnen wij voor je slijpen.

Bijvoorbeeld:

 • Hardmetalen cirkelzaagbladen kunnen in nagenoeg alle tandvormen, zoals wisseltand, groepsvertanding, trapeziumtand geslepen worden. heb je bij het zagen een spijker of stuk ijzer geraakt en zijn daarbij één of meerdere tanden beschadigd? dan kunnen er nieuwe tanden in gesoldeerd worden.
 • HSS cirkelzaagbladen (metaal) of segmentcirkelzaagbladen kunnen geslepen of opnieuw vertand worden.
 • Diamantzaagbladen
 • CV zaagbladen of brandhoutzagen

Wanneer moet ik mijn cirkelzaag laten slijpen?

Zelfs een cirkelzaagblad van de allerbeste kwaliteit verslijt een keer. Een botte cirkelzaag werkt niet optimaal en kan zelfs gevaarlijk zijn. Daarom is het belangrijk om jouw cirkelzaagblad goed te onderhouden. Je kunt hem het beste laten slijpen als jouw cirkelzaag:

 • niet vanzelf door het materiaal heen trekt, maar je kracht moet zetten om hem te laten zagen
 • in plaats van grove spanen materiaal, fijn zaagsel of stof maakt
 • goed gesmeerd en juist gemonteerd is, maar toch rook ontwikkelt in de zaagsnede
 • het materiaal gaat splinteren
 • bij het zagen er brandvlekken op het materiaal ontstaan

Bovenstaande voorbeelden zijn een duidelijke aanwijzing dat jouw cirkelzaag niet meer goed scherp is. Je kunt jouw cirkelzaag laten slijpen door een ambachtelijke slijper van Slijperij van Hal.

Precisie en slijpwijze zorgen voor een optimale zaagkwaliteit en hoge standtijd van jouw gereedschap.

 • HW Hardmetaal Zagen slijpen (hout)

  14,5244,04 incl. BTW Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 • HSS zaagblad slijpen

  HSS Zagen slijpen (metaal)

  14,9044,04 incl. BTW Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

cirkelzaag slijpen

Jouw cirkelzaagblad laten slijpen bij Slijperij Van Hal: hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Slijperij van Hal slijpen wij jouw cirkelzaagbladen vakkundig en precies zo, dat hij weer zo scherp is als toen je hem kocht. Of zelfs scherper! Jouw cirkelzaagblad slijpen wij met een hightech slijpmachine, uitgerust met 6 CNC gestuurde assen.

Daarmee kunnen wij jouw cirkelzaagbladen met alle soorten vertandingen slijpen. Doordat wij precies te werk gaan zorgen wij ervoor dat de tanden allemaal in precies de goede hoek geslepen worden. Een must om de zaag weer makkelijk door het materiaal te laten glijden, zodat je veilig en prettig kunt werken met de cirkelzaagmachine.

Bij Slijperij van Hal houden we niet van half werk. Daarom controleren we bij cirkelzaagbladen ook altijd de rug, zodat deze ook de goede hoogte heeft. Indien noodzakelijk wordt de rug van het zaagblad ook geslepen, zodat het zaagblad goed blijft zagen, en je geen stof zaagt.

Nieuw cirkelzaagblad als alternatief

Zijn er veel tanden beschadigd en is opnieuw tanden inlassen niet rendabel. Of is jouw cirkelzaagblad te vaak geslepen of krom, doordat het blad te heet geworden is met het zagen? Bij onze slijperij verkopen wij ook gereedschappen, waaronder cirkelzaagbladen voor verschillende materialen. Neem contact met ons op voor advies, zodat je een cirkelzaagblad aanschaft, passend bij het materiaal, dat je wil zagen. Bij ons vindt je kwaliteitsgereedschap van de betere topmerken. Uiteraard voor een scherpe prijs, zoals je van ons gewend bent.

Jouw cirkelzaag wordt op hightech wijze geslepen

Daar waar je bij andere slijperijen ‘nee’ krijgt te horen op de vraag of zij jouw cirkelzaagblad of ander specialistisch gereedschap willen slijpen, krijg je bij ons altijd een enthousiaste ‘ja, natuurlijk!’ te horen.

En dat verschil komt door onze ambachtelijke manier van slijpen. Slijperij Van Hal is uniek in zijn soort. Al sinds 1952 bestaat de slijperij. Vrijwel alle voorwerpen en gereedschappen slijpen wij nog steeds met de hand. In de slijperij, die inmiddels dus al 70 jaar bestaat, hebben wij 26 verschillende machines staan. Een enkeling is hightech, maar de meeste uniek voor deze tijd. En dat is bewust. Door op een ambachtelijke manier te slijpen met deze machines, kunnen wij ieder voorwerp met precisie slijpen.

Jouw cirkelzaagblad wordt op een hightech CNC gestuurde slijpmachine geslepen. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig!

Maar natuurlijk verrichten niet de machines de wonderen. Dat doen onze vakmannen. Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Zij weten precies hoe ze ieder gereedschap dat niet meer scherp is, weer scherper-dan-nieuw moeten slijpen. Je kunt bij ons vertrouwen op een sterk staaltje ambacht.

Metaalzagen, die slijpen we ook!

cirkelzaag laten slijpen

Cirkelzaagblad laten slijpen

De slijpservice van Slijperij van Hal

Je kunt jouw cirkelzaagbladen en ander gereedschap laten slijpen door het online aan te melden en te verzenden. Of je kunt jouw cirkelzaagblad naar de slijperij in Doetinchem brengen. Ben je een zakelijke klant uit de regio Achterhoek, Liemers of Arnhem? Dan kun je gebruik maken van de haal- en brengservice.

OPTIE 1

Jouw cirkelzaag brengen naar de slijperij

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woon je in de buurt of wil je jouw cirkelzaag niet verzenden? Kom gerust jouw cirkelzaag en eventueel ander slijpwerk brengen naar onze winkel. Je kunt ze weer ophalen als het slijpwerk klaar is. Meestal ligt jouw geslepen gereedschap de volgende dag voor je klaar.

OPTIE 2

De haal- en brengservice voor zakelijke klanten

Ben je een zakelijke klant? Onze haal- en brengservice is ideaal voor als je grote gereedschappen of een hele bulk zware gereedschappen tegelijk wilt laten slijpen. Wekelijks halen en brengen wij gereedschappen in de regio.

Wil je graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kun je jouw gereedschap niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

OPTIE 3

De online slijpservice – verzend jouw slijpwerk

In enkele eenvoudige stappen regel je online onze slijpservice en binnen enkele dagen heb je weer perfect scherpe zaagbladen in huis.

 • Gemakkelijk online aanmelden
 • Vooraf de kostenopgave
 • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kun je jouw slijpwerk weer in huis hebben!

Online slijpservice - het verzenden van jouw zaagblad.

Snel en eenvoudig online het slijpen van jouw cirkelzaagblad regelen? In enkele eenvoudige stappen regel je onze slijpservice en binnen enkele dagen heb je jouw cirkelzaag en eventuele andere gereedschappen weer in huis.

Meld jouw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijg je een kostenopgave.

Verzorg de betaling en volg de verpakkingsinstructies op.

Stuur jouw cirkelzaagblad naar ons toe.

Binnen 24 uur nadat jouw slijpwerk bij ons binnen is, slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij jouw cirkelzaagblad retour.

Je ontvangt een track-and-trace, zo weet je precies wanneer je jouw cirkelzaag weer ontvangt.

Binnen 3-5 werkdagen kunt je jouw cirkelzaagblad weer in huis hebben!

Jouw cirkelzaag laten slijpen door slijperij Van Hal

Slijperij Van Hal is al 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

 • Wij slijpen echt álles!
 • Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring
 • Wij slijpen op de honderdste millimeter nauwkeurig
 • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
 • Ook onze prijzen zijn scherp
 • Wij bieden een snelle online slijpservice voor heel Nederland
 • En een zakelijke haal- en brengservice in de regio Achterhoek en Liemers
 • Je bent altijd welkom in onze slijperij in Doetinchem

cirkelzaag laten slijpen

Kun je jouw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Direct online jouw gereedschap aanmelden voor de slijperij

Meld jouw cirkelzaagblad eenvoudig aan voor onze snelle slijpservice, stuur hem naar ons toe en ontvang hem binnen enkele werkdagen weer retour.

Liever niet opsturen? Breng jouw cirkelzaag naar onze slijperij in Doetinchem of bel voor de haal- en brengservice in de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek.

NU 100% GRATIS VERZENDEN!
Gebruik bij afrekenen code 777 voor 6,95 korting. Geldig bij bestellingen boven € 40,-. Verzenden, heen en terug, is hierdoor helemaal gratis.
Gebruik bij afrekenen code 777 voor 6,95 korting. Geldig bij bestellingen boven € 40,-. Verzenden, heen en terug, is hierdoor helemaal gratis.
NU 100% GRATIS VERZENDEN!