Industrieel slijpen

Op zoek naar een slijperij om uw machine onderdelen of industriële gereedschappen weer scherp te slijpen? Slijperij Van Hal is uniek in zijn soort, daarvan vindt u geen tweede in Nederland. Wij kunnen namelijk alle onderdelen die scherp horen te zijn voor u slijpen!

Neem contact met ons op voor een offerten en om uw slijpwerk in te plannen.

Slijpen van zagen, snijmessen, kantmessen, metaalscharen en andere machine onderdelen of gereedschappen

Machine onderdelen die dienst weigeren kunnen het hele productieproces lam leggen. Onderdelen zoals snijmessen en kantmessen die niet scherp genoeg zijn, kunnen allerlei problemen veroorzaken. Laat daarom uw machine onderdelen en industrieel gereedschap tijdig slijpen. Wij slijpen machine onderdelen scherp, maar ook vlak of op maat.

Dat is niet alleen financieel de meest aantrekkelijke oplossing, ook milieuvriendelijker. Het maakt niet uit of het slijpwerk komt uit de metaalindustrie, papierindustrie, houtindustrie, vleesverwerkende industrie, horeca of maakindustrie. Ook als u een op maat gemaakt machinepark of heel specialistische gereedschappen heeft, kunt u bij Slijperij Van Hal terecht. Met alle materiaalsoorten, zelfs hardmetaal of hss.

kantmes of slagschaar? Slijpen we ook!

Vlijmscherp slijpen met minimale afname door een bijzonder machinepark

Alles wat scherp moet zijn, slijpen wij scherper-dan-nieuw. In onze slijperij hebben wij allerlei verschillende machines staan. Speciale machines voor het grote industriële slijpwerk, maar ook veel machines die tegenwoordig uniek zijn. Dat is een bewuste keuze.

Door de combinatie van deze machines en de ervaring van onze slijpers, kunnen wij daadwerkelijk alles slijpen. Een deel slijpen we op hightech slijpmachines, het andere deel op ambachtelijke wijze. Zo slijpen we niet alleen snijmessen, kantmessen, zaagbladen en machine onderdelen, maar ook bijvoorbeeld veescheermessen, gutsen, boren, frezen en slagscharen. Feitelijk alles wat scherp moet zijn!

Wij denken graag met u mee om uw specialistisch gereedschap, machines of onderdelen te slijpen. Zo hebben we speciaal voor de slagscharen een Göckel machine die snijbladen of messen tot wel 4,4 meter nauwkeurig kan slijpen. En voor kantmessen een Alpa vlakslijpmachine voor fantastisch resultaat. Door deze bijzondere machines en onze jarenlange ervaring kunnen wij in een optimale verhouding de beschadiging wegslijpen, waardoor de afname minimaal is. Zo slijpen wij ieder voorwerp met precisie. Tot op de honderdste millimeter nauwkeurig!

Daarom kiest u voor Slijperij Van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

  • Echt álles wordt bij ons geslepen
  • Onze slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring
  • Wij slijpen op de honderdste millimeter nauwkeurig
  • Ons slijpwerk is scherper-dan-nieuw
  • Ook onze prijzen zijn scherp
  • Wij bieden haal- en brengservice in de regio Achterhoek, Liemers en Arnhem

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Haal- en brengservice bij industrieel slijpen

Het slijpwerk kunt u altijd naar de slijperij in Doetinchem brengen.

Daarnaast rijden wij in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente ook wekelijks een route waarin slijpwerk wordt opgehaald en weer teruggebracht.

Heeft u direct onze slijpservice nodig? Op afspraak behoort een 24-uurs service tot de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van onze haal- en brengservice?