Online slijpservice

Verpak uw slijpwerk volgens onze tips!

Gratis verzending vanaf € 40,-

U kunt op twee manieren zorgen dat het slijpwerk in onze slijperij terechtkomt:

  1. Als u in de buurt van Doetinchem woont, kunt u het slijpwerk bij ons brengen en weer ophalen. Van verzending is dan geen sprake, dus ook geen kosten.
  2. Woont u verder weg en wilt u het slijpwerk opsturen? Meld het slijpwerk dan eerst online aan. Lees hier meer over de verzendkosten.
  3. Download hier het verzendlabel.

Verpakken en verzenden

Meld uw slijpwerk eerst online aan en rond het betalingsproces af. Verpak de te slijpen items zorgvuldig in een stevige doos. Tip! wikkel scherpe items in een theedoek. Wij sturen deze gewoon weer mee terug.

Plak de doos goed dicht, plak het volledig ingevulde verzendetiket op de doos en biedt deze aan bij een verzender naar keuze. De kosten van de heenzending betaalt u zelf. De kosten van de retourzendingen nemen wij (bij bestellingen boven € 40,-) voor onze rekening.

Uw items worden binnen 3 werkdagen geslepen

Zodra wij de items in huis hebben, slijpen wij ze binnen 3 werkdagen superscherp en verzenden ze netjes weer retour.

Een laatste tip: let op uw vingers, want onze slijpers verstaan hun vak! 😉

Haal- en brengservice

Voor zakelijke klanten in de regio Arnhem / Liemers / Achterhoek is er ook onze haal- en brengservice. Meldt uw slijpwerk telefonisch of per e-mail aan en wij komen bij u langs!

Zeker weten!
  • GRATIS RETOURZENDING VANAF € 30,-
  • GESLEPEN BINNEN 3 WERKDAGEN
  • EEN EERLIJK ADVIES
  • WIJ SLIJPEN ALLES!
  • MET EEN GLIMLACH
Verkoop gereedschappen

van topkwaliteit!

Op zoek naar bovenfrezen, speedboren, uniprofielmessen, decoupeerzagen of andere professionele zagen? Bij ons vindt u alleen kwaliteitsgereedschap van de betere topmerken. Uiteraard voor een scherpe prijs, zoals u van ons gewend bent.