Slijpservice Achterhoek

Op zoek naar een professionele slijpservice in de Achterhoek? Met al uw slijpwerk bent u van harte welkom bij Slijperij Van Hal aan de Havenstraat in Doetinchem. Wij slijpen alles vlijmscherp tot op de honderdste millimeter nauwkeurig.

Slijperij voor ál uw slijpwerk

Slijperij Van Hal is de énigste slijperij in de Achterhoek. Slijperij Van Hal heeft in Doetinchem een grote slijperij, dicht aan de A18 met ruime parkeeergelegenheid op eigen terrein. Onze slijperij is voorzien van meer dan 26 verschillende machines om allerlei soorten slijpwerk mee uit te kunnen voeren. Wij slijpen voor zowel de particulieren, als voor bedrijven. Wanneer U als klant een stuk gereedschap bij ons afgeeft om te slijpen of nieuw besteld, maken wij een afspraak met U, en regelen wij alles. Mocht onverhoopt de afspraak anders worden, dan melden wij ons bij U! Onze vakkundige slijpers hebben gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring. Door onze werkwijze én ervaring, waarbij we de meeste voorwerpen ambachtelijk slijpen, kunnen we de meest uitdagende voorwerpen weer scherper-dan-nieuw slijpen.

Messen met kartels, die slijpen we ook!
Huishoudelijk slijpwerk

Huishoudelijk slijpwerk

Waaronder messen, scharen, tondeuse kopjes, schaatsen en dartpijlen.

Industrieel slijpwerk

Industrieel slijpwerk

Alle machineonderdelen die moeten snijden, zagen, frezen of boren en worden ingezet bij het verspanen. Zo kunnen we snijbladen tot 8 meter en messen tot 4400 mm voor u slijpen. Denk ook aan kantmessen, gutsen, stansen, stempels en slagscharen. Of de industriële zagen uit zaagmachines.

Gereedschappen slijpen

Wij slijpen gereedschappen voor zowel de professional als de hobby-klusser. Zagen, boren, beitels, frezen, al het gereedschap dat scherp moet zijn

Tuin- en parkmachines

Tuingereedschap slijpen

Ook al het tuingereedschap dat scherp zijn werk het beste doet, kunt u bij ons laten slijpen. Heggenscharen, snoeischaren kettingzagen, grasmaaiermessen. Na onze slijpservice zijn ze weer in topconditie.

De slijpservice van Slijperij Van Hal in Doetinchem

Wilt u gebruikmaken van onze slijpservice, dan kan dat op 3 manieren: het brengen van uw slijpwerk naar onze slijperij, gebruik maken van onze regionale haal- en brengservice, of het verzenden van uw slijpwerk.

OPTIE 1

Uw slijpwerk brengen naar de slijperij in Doetinchem

Onze slijperij bevindt zich in Doetinchem. Dichtbij de A18 en met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woont u in de buurt? Kom gerust uw slijpwerk brengen naar onze winkel. U kunt ze weer ophalen als uw slijpwerk klaar is. Meestal ligt uw slijpwerk de volgende dag voor u klaar.

OPTIE 2

Gebruikmaken van de 24-uursservice in de regio Achterhoek, Liemers, Arnhem en Twente

Onze 24-uurs haal- en brengservice is een zakelijke service die met name wordt gebruikt door horecagelegenheden en industriële bedrijven. Voor voorwerpen die te groot zijn om te versturen, gebruikt worden in productieprocessen of in grote hoeveelheden geslepen moeten.

Wilt u graag gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00,  en op zaterdag tussen 8:00 uur en 14:00 uur telefonisch bereikbaar op: 0314 32 40 49.

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen? Informeer dan naar onze 24-uursservice.

OPTIE 3

De online slijpservice en het verzenden van uw slijpwerk naar Doetinchem

In enkele eenvoudige stappen regelt u online onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft u het slijpwerk weer perfect scherp in huis.

  • Gemakkelijk online aanmelden
  • Vooraf de kostenopgave
  • Binnen enkele dagen weer thuis

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

De online slijpservice en het verzenden van uw slijpwerk naar Doetinchem

In enkele eenvoudige stappen regelt u online onze slijpservice en binnen enkele dagen heeft u het slijpwerk weer perfect scherp in huis.

Meld uw slijpwerk aan via de website. Daarbij krijgt u een kostenopgave.

Verstuur uw slijpwerk naar ons toe (Havenstraat 55, 7005 AG Doetinchem) en vermeld daarbij uw ordernummer of print de bestelbevestiging en stuur die mee.

Zodra wij uw slijpwerk hebben ontvangen en hebben gecontroleerd, ontvangt u een betaallink waarmee u de factuur kunt voldoen.

Binnen 24 uur na uw betaling slijpen wij alles weer vlijmscherp en verzenden wij uw slijpwerk weer retour.

U ontvangt een track-and-trace, zo weet u precies wanneer uw slijpwerk weer bezorgd wordt.

Binnen 3 werkdagen kunt u uw slijpwerk weer in huis hebben!

Gebruik maken van de slijpservice van Slijperij Van Hal

Slijperij Van Hal is al bijna 70 jaar dé ambachtelijke slijper van Nederland

  • U bent altijd welkom in de slijperij in Doetinchem
  • Echt álles wordt bij ons geslepen
  • Wij slijpen op de honderdste mm nauwkeurig
  • Ons slijpwerk is scherper dan nieuw
  • Ook onze prijzen zijn scherp te noemen
  • Wij bieden een snelle online slijpservice

Met een team slijpers die ieder meer dan 30 jaar ervaring hebben, kunt u bij ons op een sterk staaltje ambacht vertrouwen! Kom gerust langs in onze winkel in Doetinchem en neem gelijk uw slijpwerk mee.

Kunt u uw slijpwerk eigenlijk niet enkele dagen missen?

Informeer dan naar onze 24-uursservice.

Ook gebruik maken van onze slijpservice?

Kom met uw slijpwerk langs in onze winkel aan de Havenstraat 55 in Doetinchem, bel 0314 32 40 49 voor de haal- en brengservice of meld uw slijpwerk online aan en verstuur deze naar ons toe.