betaalbare kwaliteit!

Tuin- & Parkmachines verkoop

Het allerbeste voor onze klanten

Het gras maaien, de heg snoeien of het gazon onderhouden? Dan moet u bij Van Hal zijn. Bij ons koopt u tuin- & parkmachines van allerlei topmerken, waaronder Dolmar, SABO, Stiga, Makita, Castel Garden en EGO. Geen rommel, maar echt goede machines die door ons zijn geselecteerd.  

Goed advies

Sinds 1975 maken wij onze klanten blij met nieuwe tuinmachines. Wij bieden een divers assortiment en kunnen veel producten uit voorraad leveren. Wij zien klanten regelmatig terug in onze winkel voor een persoonlijk advies van onze vakmensen.

Ook voor reparatie en onderhoud

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor reparaties en onderhoud. Geen vervoer? Profiteer dan van onze handige haal- en bezorgdienst. Een extra service om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Zeker weten!
  • HAAL- EN BRENGSERVICE
  • MAAIGARANTIE
  • EEN EERLIJK ADVIES
  • GRATIS PARKEREN
  • MET EEN GLIMLACH
Tuin- en parkmachines
Tuinmachineshop

bekijk ons volledige assortiment online!

In onze Doetinchemse showroom kunt u ons complete aanbod in tuin- en parkmachines live en werkend bekijken. Wilt u zich liever eerst online oriënteren? Kom gerust langs, wij maken graag tijd voor u vrij!

Accumachines maken tuinieren makkelijker!

Tuinieren zonder stank, minder lawaai en weinig onderhoud? Kies dan voor tuinmachines met een accu. Handig in gebruik én beter voor het milieu.

In onze webshop vindt u accu tuinmachines van verschillende merken. Klik hieronder op het gewenste product en ontdek meer.

BEKIJK EN VERGELIJK ALLE ACCUMACHINES IN ONZE WEBSHOP!
Accu machines
Verkoop gereedschappen

van topkwaliteit!

Op zoek naar bovenfrezen, speedboren, uniprofielmessen, decoupeerzagen of andere professionele zagen? Bij ons vindt u alleen kwaliteitsgereedschap van de betere topmerken. Uiteraard voor een scherpe prijs, zoals u van ons gewend bent.